+7 (499) 638-23-14

Документи на туристичну візу до ОАЕ

РУС


УВАГА! Ми не надаємо комп’ютери в особисте користування!
Прохання приносити повний комплект документів у роздрукованому вигляді!


 


Існує декілька видів віз:


 
- Туристична віза. Одноразова, максимальний термін перебування – 29 днів, «коридор для в’їзду» – 58 днів, продовженню не підлягає.
 
- Транзитна віза. Одноразова, максимальний термін перебування – 96 годин з моменту в’їзду, «коридор для в’їзду» – 60 днів з моменту видачі, продовженню не підлягає.
 
- Круїзна віза. Якщо Ви вирушаєте в круїз з/до ОАЕ та/або заходите в порти ОАЕ, віза може бути 2-кратною або 3-кратною (тобто, 2 або 3 окремі візи).

 



 
Перелік документів, необхідних для оформлення
ТУРИСТИЧНОЇ або ТРАНЗИТНОЇ візи до ОАЕ:


1. Копія розвороту закордонного паспорта з даними і фотографією заявника (кольорова).
 
Пам’ятайте, що термін дії паспорта повинен бути не менше 6 місяців з моменту завершення поїздки.
У паспорті повинна бути щонайменше одна порожня сторінка (для відмітки про перетин кордону).
Сторінка має бути сканована в кольорі, в хорошій якості (без засвітів). Розмір файлу понад 899 * 1199 пікселів.
 
2. Фотографія на світлому фоні (кольорова).
 
Електронна копія фотографії повинна бути у форматі jpeg.
Розмір фотографії по горизонталі в діапазоні 200-400 розміри по вертикалі в діапазоні 257-514 пікселів.
 
3. Авіаквиток або бронювання квитка туди і назад
 
Приймаються квитки на літак або підтвердження бронювання (електронне підтвердження або копія).

4. Додаткові документи – один на вибір. У виняткових випадках можуть вимагати одразу декілька додаткових  документів.  (скановані)
 
а) Довідка з місця роботи (на бланку компанії, з печаткою і підписом відповідальної особи, зазначенням посади і заробітної платні – не менше ніж еквівалент 40 000 руб.) – у кольоровому варіанті, за можливості  англійською мовою.
 
б) Копія банківського рахунку (за останні 6 місяців з оборотом близько 10 000 $, з печаткою банку).
 
в) Шенгенська, американська або британська віза, одержана протягом останніх 5 років (сканована копія розвороту паспорта з візою).
 
________________________________________
ВАЖЛИВО
 
* Молодим жінкам до 32 років, які їдуть без супроводу, необхідно надати або довідку з роботи, або копію банківського рахунку.
* Дівчатам до 25 років та юнакам до 23 років, які їдуть без супроводу, необхідно внести гарантійний депозит – 15 000 руб., що повертається після виїзду з ОАЕ, у випадку, якщо термін перебування не перевищив 29 днів (на електронну пошту visa@asiavc.ru  необхідно надіслати сканований закордонний паспорт з відмітками про виїзд з ОАЕ, а також заяву на повернення ).
При подачі заяви можуть вимагатися додаткові документи за запитом.
 
________________________________________
 
5.  Лист опитування (при подачі заяви в офісі) або електронна анкета на сайті (при подачі заяви онлайн).

 


 
Перелік документів, необхідних для оформлення КРУЇЗНОЇ візи до ОАЕ:


 
1. Копія розвороту закордонного паспорта з даними і фотографією заявника (кольорова).
 
Пам’ятайте, що термін дії паспорта повинен бути не менше 6 місяців з моменту завершення поїздки.
У паспорті повинна бути щонайменше одна порожня сторінка (для відмітки про перетин кордону).
Сторінка має бути сканована в кольорі, в хорошій якості (без засвітів). Розмір файлу понад 900 х 2000 пікселів.
 
2. Фотографія на світлому фоні (кольорова).
 
Електронна копія фотографії повинна бути у форматі jpeg.
Розмір фотографії по горизонталі в діапазоні 200-400 та розміри по вертикалі у діапазоні 257-514 пікселів.
 
3. Авіаквиток або бронювання квитка туди і назад
 
Приймаються квитки на літак або підтвердження бронювання (електронне підтвердження або копія).
 
4. Запрошення від круїзної компанії (круїзний ваучер з описом круїзного маршруту, датами поїздки, контактними даними круїзної компанії) - англійською мовою!
 
5. Лист опитування – заповнюється на сайті в електронному вигляді або від руки (для цього необхідно завантажити лист опитування).


 
При поїздці з дітьми додатково можуть вимагати:

•    Копію свідоцтва про народження.
•    Копію згоди на виїзд від того з батьків, який не виїжджає.

 

hb